Schwarzman - Georgiev - World Championship Draughts 2009

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Home

Fontein uit Westerhaar schooldamkampioen

E-mail Печать PDF
There are no translations available.

Eerste schooldamkampioenschap van Twenterand wordt prooi voor de Fontein locatie Hoofdweg uit Westerhaar!

Als nevenactiviteit van het WK-dammen 2009 werd woensdagmiddag het eerste schooldamkampioenschap van Twenterand gespeeld. Wereldkampioen Alexander Schwarzman en uitdager Alexander Georgiev waren speciaal voor het damkampioenschap naar Westerhaar gekomen om de deelnemers te begroeten. Er werd een leuke groepsfoto gemaakt van alle kinderen met de wereldtoppers in hun midden.

 In totaal streden er zes scholen mee om de titel in het clubhuis van damclub DeZ/WvM. Er werd een dubbelrondig toernooi afgewerkt met in totaal tien ronden. De Fontein locatie Hoofdweg was met overmacht de sterkste en won al haar partijen. Het team met de clubdammers Hidde Noppers en Stefan Middag in de gelederen, hield geen spaan heel van de concurrentie. SBO de Sleutel uit Vroomshoop werd keurig tweede met een score van dertien punten.

Bij het team uit Vroomshoop maakten de gebroeders Fidom, eveneens lid van damclub DeZ/WvM, het onderscheid. De Willibrordusschool uit Vroomshoop en de Fontein locatie Asterstraat uit Westerhaar eindigden op de gedeelde derde plek met tien wedstrijdpunten. Laatstgenoemd team had echter drie bordpunten meer en maakte zo het podium compleet. Aan het eind van de dag werden alle deelnemers beloond met een mooi herdenkingsvaantje. Het toernooi werd afgesloten met een gezamenlijke maaltijd verzorgd door Cafetaria de Driesprong uit Westerhaar. Al met al was het een geslaagd kampioenschap.

 
Nederlands (NL-nl)Russian (CIS)English (United Kingdom)

Sponsors

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер