Schwarzman - Georgiev - World Championship Draughts 2009

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта

Nationaal Muziekkwartier

E-mail Печать PDF
There are no translations available.

Nationaal Muziekkwartier
Wenninkgaarde 40-42
7500 AP Enschede
T: +31 (0)53-4858585
De routebeschrijving vindt u hier

Ontmoet Enschede
Enschede is met 155.000 inwoners de grootste stad van Twente. Het heeft alles wat je van een stad verwacht, met als bijzondere eigenschap dat de natuur nooit ver weg is. Parken en plantsoenen kleuren de stad groen en het mooie Twentse coulisselandschap omringt Enschede aan alle kanten. De architectuur geeft een perfecte match tussen heden en verleden weer: moderne gebouwen en markante kerktorens vormen samen een harmonieus geheel.

Enschede is een ondernemende stad, met een Kennispark, een Business & Science Park en veel grote bedrijven. Universiteit, hogeschool en verschillende MBO-opleidingen werken aan verdere kennisontwikkeling én maken van Enschede een echte studentenstad. Het rijke textielverleden is overal terug te vinden. Er zijn statige herenhuizen in de binnenstad, authentieke fabriekshallen in de oude stadswijken, fraaie villa's aan de singels en magnifieke landgoederen in het buitengebied. Het centrum is vooral verrassend en nodigt uit tot verdere verkenning.

Attracties en evenementen voor elke bezoeker maken van Enschede een levendige stad. Er zijn genoeg winkels om verwende shopaholics te verleiden.Voor liefhebbers van kunst en cultuur bestaat een breed cultureel programma aan voorstellingen, festivals, exposities en manifestaties.

Muziekfreaks zullen in Enschede niet weten wat ze horen en Bourgondiërs maken van hun bezoek een culinaire beleving. In de naaste omgeving van de stad is volop natuur te vinden, heerlijk om te wandelen, te fietsen of gewoon maar een beetje te genieten. Sporters mogen overal in Enschede in beweging komen, slenteraars komen ogen te kort en voor stappers is genoeg te doen om tot in de vroege uurtjes door te gaan. Daarvoor staat het kleurrijke aanbod van Enschede wel garant!

En uiteindelijk belandt iedere bezoeker op de Oude Markt, met gezellige cafés en zonnige terrassen dé ontmoetingsplaats van stad en regio.

Tot slot is Enschede in 2008 maar liefst voor de tweede keer op een rij verkozen tot sportgemeente van het jaar.We zijn dan ook trots dat we vanuit deze hoedanigheid een bijdrage kunnen leveren aan sportieve evenementen als het WK Dammen.

We wensen u een mooi toernooi toe!

 
Nederlands (NL-nl)Russian (CIS)English (United Kingdom)

Sponsors

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер