Schwarzman - Georgiev - World Championship Draughts 2009

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Home актуально В прессе Tubantia - vrijdag 05 juni 2009 | 11:25

Tubantia - vrijdag 05 juni 2009 | 11:25

E-mail Печать PDF
There are no translations available.

Mysterieuze psycholoog

ALEXANDER GEORGIEV. Niemand lijkt de rol van de uitdager beter te passen dan Alexander Georgiev (33 jaar) uit St Petersburg.
Hij is een meester van de valstrik, spint geduldig een kleverig web waaruit geen opponent meer ontkomt. Georgiev wordt afgeschilderd als de psycholoog onder de topdammers, met een onovertroffen inzicht in de gemoedstoestand van de speler tegenover hem. Hij voelt aan wanneer zijn tegenstander het overzicht verliest of kwetsbaar wordt. Geduldig wacht hij op een moment van verslapping, om dan genadeloos toe te slaan.

Op die momenten is Georgiev bereid om de grootste risico's te nemen om zijn prooi binnen te slepen. Het maakt de speler en zijn spel des te intrigerender.

In het dagelijks leven is Georgiev gewoon een aardig mens en nog sportief ook, met een liefde voor hardlopen en fitness. Niets mysterieus aan. Lang leek hij een zeer behendig boekhouder te worden. Maar die zekerheid offerde hij om zijn talenten in dienst van het dammen te stellen.

En met succes. Georgiev was al twee keer eerder in een match om de wereldtitel de sterkste en grossiert in titels. Hij maakt eigenzinnige keuzes en zijn spel is moeilijk te doorgronden, zelfs voor een ervaren kampioen als Schwarzman.
 
Nederlands (NL-nl)Russian (CIS)English (United Kingdom)

Sponsors

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер